VVS Tjek

Når du køber hus, er der mange ting, du skal være opmærksom på. Det gælder, uanset om du køber et gammelt eller nyt hus. Tilstandsrapporten oplyser om mange ting i din nye bolig, men ikke alt.  Derfor tilbyder vi et VVS-Tjek, der er en grundig gennemgang af dine VVS-installationer. Vi foretager en visuel kontrol af alle

synlige installationer og funktionstester armaturer, sanitet, afløb og radiatorventiler.

Vi laver VVS Tjek af din lejlighed, dit hus eller ejendom. Skal du til at flytte ind eller ud af en ejerlejlighed/andelsbolig eller hus, så er det en god ide at få lavet et VVS Tjek, det sikrer at alle VVS installationer er lovlige og i orden. VVS tjekket sikrer både køber og sælger for ubehagelige overraskelser i VVS installationerne.

Vi tjekker alle synlige VVS installationer, og der udarbejdes en skriftlig rapport. Ved større fejl og mangler tager vi billeddokumentation og vedhæfter rapporten. Hvis der forefindes ulovlige VVS installationer eller andre fejl, udarbejder vi gerne et tilbud på lovliggørelse af disse.

Bestiller du et autoriseret VVS-Tjek, vil din VVS-installatør for en relativt lille pris gennemgå og kontrollere din vandinstallation fra A til Z. Dermed sikrer du dig, at dine vandinstallationer i huset er i orden. Din VVS-installatør kan også give dig gode råd og forslag til, hvad du kan gøre for at forebygge uheld og spare penge.  Derfor er et autoriseret VVS-Tjek en god investering.

Hvad koster det

Et VVS Tjek koster kr. 850,00 ex. moms for lejlighed/parcelhus op til 100 kvm.

Og kr. 1.076,00 ex. moms for lejlighed/parcelhus over 100 kvm.

Hvad får du

Skriftlig rapport som fremsendes via e-mail i PDF format til sælger/køber/bestyrelse af ejendommen eller evt. ejendomsmægler (Der kan ikke rettes i denne, når den er afsendt).

Hvis du har nogle spørgsmål, eller gerne vil bestille et VVS eftersyn, er du velkommen til at kontakte os på

Tlf. 4343 7706.